SportDrama
1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

«ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ»

14-15 ΜΑΪΟΥ 2011 ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5 Γ. ΜΑΛΛΙΟΥ
DOUMPESSAS

Η διοίκηση του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καλεί όλους τους γονείς των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΔΟΞΑΣ και όλους τους φιλάθλους (εφόσον δεν ακολουθήσουν τη ΔΟΞΑ στον εκτός έδρας αγώνα στην Καρδίτσα) το Σαββατοκύριακο στα Γήπεδα 5Χ5 του Γ. Μάλλιου στο 1ο Τουρνουά “ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ”.

Για πρώτη χρονιά φέτος, ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ διοργανώνει Τουρνουά, για να τιμήσει τον άνθρωπο, που δώρισε τη γη του, προκειμένου να χτιστεί το γήπεδο της ΔΟΞΑΣ. Ο Αναστάσιος Δουμπέσας, με καταγωγή από τους Πάδες Ιωαννίνων, μετανάστευσε στη Δράμα, ασχολήθηκε με το εμπόριο, δημιούργησε μεγάλη περιουσία και το 1923 δώρισε τη γη, όπου και με τη συνδρομή του Στρατηγού Μιλτιάδη Κοιμήση, το 1927 χτίστηκε το γήπεδο της ΔΟΞΑΣ.

Στο Τουρνουά συμμετέχουν 15 ομάδες της περιοχής με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2002 και το 2003. Το Σάββατο 14/05 αγωνίζονται 6 ομάδες σε δύο ομίλους, με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2003 και την Κυριακή 15/05 αγωνίζονται 9 ομάδες σε τρεις ομίλους, με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2002. Οι αγώνες ξεκινούν το πρωί, το Σάββατο στις 9:50 και την Κυριακή στις 9:15 και ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγωνιστικής ημέρας, θα απονεμηθούν κύπελλα, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν μετάλλιο και δίπλωμα. Με τη συνδρομή των προπονητών των ομάδων θα βραβευτούν ο MVP της διοργάνωσης, καθώς κι ο καλύτερος τερματοφύλακας. Επίσης θα βραβευτεί ο πρώτος σκόρερ σε κάθε κατηγορία.

Η διοίκηση του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα προσφέρει σε κάθε έναν ποδοσφαιριστή ένα σάντουιτς κι ένα χύμο, ενώ τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, στην οποία θα κληρωθούν δύο ποδήλατα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.