Σε ιδιαίτερα θερμό και ευλογημένο κλίμα τελέστηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας, Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου, σηματοδοτώντας επίσημα την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους σεβαστούς πατέρες της Εκκλησίας μας, πατέρα Κωνσταντίνο και τον αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο, για την παρουσία και την ευλογία τους. Η πνευματική τους στήριξη αποτελεί για όλους μας πολύτιμο εφόδιο στο νέο ξεκίνημα.
Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Δοξάτου, τους δημοτικούς συμβούλους και την επικεφαλής της αντιπολίτευσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και στους εκπροσώπους της ΕΠΣ Δράμας, για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον τους για την ομάδα και το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στη Διοίκηση της Ακαδημίας, που έδωσε δυναμικό «παρών» και επιβεβαίωσε με τον πιο ουσιαστικό τρόπο την ενότητα, τη συνέχεια και το όραμα που μοιραζόμαστε όλοι για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Αμέσως μετά την τελετή, οι ποδοσφαιριστές μας πάτησαν για πρώτη φορά φέτος το χορτάρι, ξεκινώντας την προετοιμασία τους με όρεξη, προσήλωση και διάθεση για δουλειά — σε απόλυτα θετικό και συνεργατικό κλίμα.
Το ταξίδι της νέας σεζόν ξεκίνησε. Με πίστη, πείσμα και ενότητα, προχωράμε μπροστά.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
80 χρόνια ιστορίας, ενότητας και αγάπης για το ποδόσφαιρο.




Υπόγραψε ο Μπάμπης Καραγκιοζίδης

Ο ΜΕΓΑΣ Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κορυφαίου μεσοεπιθετικού Μπάμπη Καραγκιοζίδη, ενός ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.







Η φλόγα της ερυθρόλευκης καρδιάς δυναμώνει!
Μαζί θα γράψουμε νέες σελίδες δόξας!