Υπάρχουν και άνθρωποι που ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα τους.
Ο Γρηγόρης Μουρζίδης ανήκει στη σπάνια κατηγορία εκείνων που συνδυάζουν και τα δύο.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την παραμονή του Γρηγόρη στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου, ενός παιδιού που αποτελεί παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης.
Ένας ποδοσφαιριστής που δεν μετριέται μόνο με τα λεπτά συμμετοχής, τα γκολ ή τις ασίστ, αλλά με την καθημερινή του παρουσία, τη συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνει προς την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον κόσμο.
Ο Γρηγόρης είναι από εκείνους τους αθλητές που κάθε προπονητής θέλει να έχει στα αποδυτήριά του και κάθε σύλλογος να χτίζει πάνω τους το μέλλον του.
Με χαμηλούς τόνους, μεγάλη καρδιά και αστείρευτη διάθεση για δουλειά, κερδίζει καθημερινά την εκτίμηση όλων.
Για εμάς δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής.
Είναι ένα σπουδαίο παιδί, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας.
Γρηγόρη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Μέγα.
Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι.
Η αξία κάποιων ανθρώπων φαίνεται πρώτα από τον χαρακτήρα τους και μετά από την ποδοσφαιρική τους ποιότητα.
Ο Γρηγόρης διαθέτει και τα δύο!!!
