Η τρίτη ισοπαλία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου στο πρωτάθλημα ίσως αποδειχθεί καταδικαστική στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το ισόπαλο 2-2 με τον πάντα υπολογίσιμο Πανδραμαϊκό έφερε τον Μέγα στο -4 από την κορυφή 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και τον Γιάννη Ιωαννίδη να ανακοινώνει στο τέλος του ματς στους ποδοσφαιριστές του την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.
Στο αγωνιστικό μέρος από στατική φάση ο Μέγας προηγήθηκε στο 21’ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μηνά Πτηνόπουλο με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ στο 2ο δοκάρι.
Στο β’ μέρος με την είσοδο του στο ματς ο Γιώργος Μουρατίδης έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του και φτάσαμε στην ολική ανατροπή μέσα σε 5 λεπτά.
Στο 63’ ο Μουρατίδης έκανε έξοχη κάθετη πάσα στον Ζαγιάκου που βγήκε τέτατετ και με πλασέ έκανε το 1-1 και 4 λεπτά μετά ήταν δική του σειρά να πάρει ασίστ από τον Πάνο και να τελειώσει με ωραίο τρόπο την φάση για το 1-2.
Ο Μέγας πίεσε και κέρδισε πέναλτι με τον Πτηνόπουλο από μαρκάρισμα του Τάρτζαλου με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ευστοχεί και να ισοφαρίζει σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Ζάμπας Χρήστος με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη – Κοτανίδου Δήμητρα.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γιάννης Ιωαννίδης): Τσαγγαλίδης, Μεταξάς(56’ Γκαμότσος), Δημητριάδης Αλέξανδρος, Στεργιανός, Τόπι, Ουζούνογλου, Δημητριάδης Γρηγόρης, Τουμαντζίδης(56’ Καραγκιοζίδης), Μπαμπασαλί(46’ Παπαδόπουλος Νίκος), Παπαζώτος, Πτηνόπουλος.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης, Βαβάτσης, Μπαμπαλής, Τσιτσιλικάκης, Σταθόπουλος, Τζάρτζαλος, Δεμίσης, Μπουντάκης, Ζαγιάκου, Πάνος, Νοάρδος(56’ Μουρατίδης Γιώργος).
