Στο ημίχρονο του πρώτου φετινού φιλικού των “μαυραετών”, μέλη της διοίκησης του συλλόγου έκαναν μια βράβευση που πέρα από το χαρακτήρα τιμής έχει και ιδιαίτερη ιστορική αξία.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Άγγελος Καλλινικίδης και ο γενικός γραμματέας του ΓΣ Δόξα Δράμας τίμησαν τον δραμινό Βασίλη Λαδόπουλο ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, στη γερμανική Χέρτα Βερολίνου.
Ο Άγγελος Καλλινικίδης πρόσφερε την τιμητική πλακέτα και ο Βασίλης Σταϊκίδης το λάβαρο του συλλόγου.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Λαδόπουλος που συνοδεύονταν από τη σύζυγο του πρόσφερε μια εικόνα της Παναγίας και ένα κομποσκοίνι με την Αγιορείτικη ευλογία τα οποία ήδη κοσμούν τα γραφεία του συλλόγου μας.
Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν το παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ Β’.