Στο μοναδικό αγώνα που εκκρεμούσε στο πρόγραμμα της Β’ ΕΠΣ Δράμας, ο Μέγας Αλέξανδρος Γραμμένης κέρδισε σήμερα εκτός έδρας τη Δόξα Κάτω Βροντούς με 4-0.
Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αθανασιάδη που σκόραρε στο 16′ και το 26′ ενώ ο Αμπατζόγλου στο 75′ και ο Τσιρτσιμάλης στο 84′ ολοκλήρωσαν την κατά τα άλλα αναμενόμενη επικράτηση τους.
Με αυτήν τη νίκη και με 34 βαθμούς ο Μέγας Αλέξανδρος Γραμμένης ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στέκεται όρθιος στο κυνήγι ακόμη και της πρωτιάς στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας καθώς το Νευροκόπι και ο Βαθύτοπος μοιράζονται την πρώτη θέση με 40 βαθμούς. Αντίθετα η ομάδα της Κάτω Βροντούς μένει στους τέσσερις βαθμούς σε 15 αγώνες και ουσιαστικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αφού ο ουραγός Άρης Αμπελακίων έχει ήδη αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.