Λιγότερες από δέκα μέρες υπολείπονται μέχρι τη φετινή πρεμιέρα των “μαυραετών” για το νέο πρωτάθλημα καθώς την επόμενη Δευτέρα στις 28 του μήνα έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας.
Ήδη μετά την πρώτη ανακοίνωση, αυτή της παραμονής των πρώτων έξι παικτών από την περσινή ομάδα ακολούθησε άλλη μια εξάδα που σήμερα με την προσθήκη και του Κωσταντίνου Χαζηαθανασιάδη, ο συνολικός αριθμός των παικτών που επίσημα συμμετέχουν στη λίστα των παικτών της ομάδας έφτασε τους δεκατρείς.
Καθώς το πλάνο διοίκησης και προπονητή στους “μαυραετούς” προβλέπει την επάνδρωση της ομάδας με έναν αριθμό που να πλησιάζει από 22 έως και τους 25 μέχρι την πρεμιέρα, αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα των παικτών στους οποίους έχουν γίνει κρούσεις και υπήρξε ή θα υπάρξει αίσια κατάληξη.
Πάντως οι διοικούντες της Δόξας που ασχολούνται με τα μεταγραφικά φέρονται να είναι ευχαριστημένοι από την πορεία των διαβουλεύσεων με τους μεταγραφικούς στόχους καθώς παίκτες δραμινοί και παίκτες με προοπτική βρίσκονται πολύ κοντά στην ένταξη τους στην ομάδα.
Στο μεταξύ μέσα από τα δελτία τύπου του συλλόγου την Παρασκευή και το Σάββατο έγιναν άλλες τέσσερεις ανακοινώσεις παικτών. Οι προσθήκες των Λουκίδη και Αντωνιάδη και οι ανανεώσεις των Τέλου και Χατζηαθανασιάδη.
Ο Γιώργος Λουκίδης

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του Γιώργου Λουκίδη στην ομάδα μας.
Ο 17χρονος (22/3/08) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και σαν εξάρι.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού όπου επιβραβευμένος για την αξία του κατέληξε να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα, στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής καταγράφοντας 18 συμμετοχές.
Ο ίδιος δηλώνει ότι: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του νομού Δράμας και θέλω να κάνω το ίδιο χαρούμενους όσους με εμπιστεύτηκαν να φορέσω τη φανέλα με το μαυραετό”.
Ο Άγγελος Αντωνιάδης
Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την μεταγραφική προσθήκη Άγγελου Αντωνιάδη.
Ο 25χρονος (15/7/2000) ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στην Καβάλα όμως ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Κ19 του Γ.Σ. Δόξα. Από εκεί συνέχισε σε Μακεδονικό, Εθνικό Σοχού, Αναγέννηση Επανομής και Ηρακλή Θερμαϊκού, όπου σημείωσε πολλές παρουσίες και αποκόμισε εικόνες από παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Tην περσινή χρονιά επέστρεψε στη Δράμα και αγωνίστηκε με την ομάδα του Αίαντα Κεραυνού Αρκαδικού.
Παίζει σε επιτελικούς ρόλους στο χώρο του κέντρου.
Αναφερόμενος σε αυτό το νέο βήμα της ποδοσφαιρικής καριέρας του δηλώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Επιδιώκουμε μία καλή πορεία”.
Ο Γιώργος Τέλο
Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την παραμονή του Γιώργου Τέλου στην ομάδα μας.
Ο 18χρονος (12/8 /2006) πλάγιος επιθετικός με την ποδοσφαιρική αξία του και το χαρακτήρα του έχει αποδείξει ότι αξίζει την θέση του δίπλα στους άλλους μαυραετούς.
Ο ίδιος αναφερόμενος στην παραμονή του στον σύλλογο μας τόνισε: “Είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Δόξας και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.
Ο Κωνσταντίνος Χατζηαθανασιάδης

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Χατζηαθανασιάδη.
Ο 18χρονος (5/11/2006) ποδοσφαιριστής μας έκανε πολύ ικανοποιητικές εμφανίσεις παίζοντας στη δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης μας και κατά περίπτωση και στο κέντρο της και θα συνεχίσει να είναι μία αξιόπιστη επιλογή στο πλάνο του προπονητή μας για το νέο πρωτάθλημα.
Ο ίδιος τόνισε: “Μόνο που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα που με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, της καλύτερης ομάδας του νομού Δράμας, για μένα είναι ένας λόγος πολύ σημαντικός για να δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος”.