Το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας δίνουν σήμερα οι Μαυραετοί στο γήπεδο της Ελευθερούπολης φιλοξενούμενοι από τον τοπικό Ορφέα του Μπάμπη Καζεπίδη.
Για τον Κώστα Νεμπεγλέρα είναι μία ευκαιρία να δει το επίπεδο της αγωνιστικής κατάστασης των παικτών του και να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι όλα αυτά τα φιλικά της προετοιμασίας αφορούν κατά κύριο λόγο τον προπονητή και τους συνεργάτες του.
Στο γήπεδο της Ελευθερούπολης μπορούν να έχουν μία γεύση της αγωνιστικής εικόνας των δύο ομάδων στην παρούσα χρονική στιγμή.
Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να δώσει κάποια παραπάνω συμπεράσματα στον τεχνικό των Μαυραετών σε ότι αφορά τη λειτουργία της ομάδας και πιο συγκεκριμένα της αμυντικής διάταξης σε καθεστώς απουσιών.
Αυτό συμβαίνει καθώς από το αρχικό σχήμα των δύο προηγούμενων φιλικών υπάρχουν τρεις απουσιές στην αμυντική διάταξη.
Στις πλευρές ο Στέλιος Μπλιός βρίσκεται στην πρωτεύουσα για προσωπική κοινωνική υποχρέωση στην οποία θα παραστεί μετά από άδεια που πήρε από τον προπονητή του ενώ από την άλλη πλευρά ο Νίκος Δημόπουλος δεν θα αγωνιστεί καθώς είχε κάποιες ενοχλείσεις στη μέση και θα προφυλαχτεί για προληπτικούς λόγους.
Στις σταθερή αξία της άμυνας που ακούει στο όνομα Γιώργος Μπιμπισίδης δεν θα βρίσκεται δίπλα του σήμερα ο Γιώργος Λουκίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη από χθες στην πόλη Γιελ του Βελγίου όπου συμμετέχει σε camp 60 επιλέκτων ποδοσφαιριστών από όλη την Ευρώπη. Για την εκεί παρουσία του είναι ενήμεροι εδώ και αρκετό διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας. Μία επιλογή τιμητική τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο και για το σύλλογο καθώς είναι γνωστό ότι στη φιλοσοφία της ομάδας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η δημιουργία και η ανάδειξη καλών ποδοσφαιριστών και προπονητών.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
