Με ένα σύντομο ευχαριστήριο στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Λάλας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προπονητικό. Κατά γενική ομολογία το δραμινό ποδόσφαιρο και η προπονητική χάνει ένα σημαντικό μέλος της. Αντίστοιχα σεμνή με το χαρακτήρα του η ανακοίνωση του Γιώργου Λάλα αναφέρει:
“Ένας μεγάλος και υπέροχος κύκλος της ζωής μου φθάνει σήμερα στο τέλος του. Ένας κύκλος γεμάτος έντονες συγκινήσεις, χρόνια γεμάτα πάθος, τίτλοι, επιτυχίες αλλά και ανθρώπινες σχέσεις, νίκες, ήττες αλλά πάνω από όλα αξίες ζωής.
Η προπονητική δεν ήταν για μένα απλώς μια ενασχόληση, ήταν το πάθος μου. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα-εσείς ήσασταν οι πρωταγωνιστές.
Ευχαριστώ τις διοικήσεις, τους συνεργάτες μου και τους φιλάθλους που πίστεψαν στο έργο μου.
Φεύγω γεμάτος, έχοντας δώσει αλλά και κερδίσει τα πάντα στο γήπεδο.
Φεύγω γεμάτος αναμνήσεις, έχοντας γνωρίσει σπουδαίους ανθρώπους και έχοντας μάθει ότι η μεγαλύτερη νίκη δεν είναι τα τρόπαια, αλλά ο σεβασμός απέναντι στο πρόσωπό σου.
Η προπονητική μου καριέρα ολοκληρώνεται, αλλά το ποδόσφαιρο ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και θα συνεχίσω να είμαι κοντά του.
Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου.
Σας ευχαριστώ για όλα”.
