Πολύ σημαντική νίκη, την 12η στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τον ποιοτικό Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου ανεβαίνοντας στους 39 βαθμούς πάντα στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος παρέμειναν στους 27 βαθμούς και μαζί με τον Πανδραμαϊκό βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος στο 0-0 με τον Ξηροπόταμο να έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες σε κεφαλιά του Τσιάρα και σουτ του Παυλίδη με τον τερματοφύλακα του Βώλακα Νίκο Ωραιόπουλο να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Στο β’ μέρος ο Βώλακας ανέβασε την απόδοση του, έψαξε το γκολ και κατάφερε να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Στο 68’ ο Μαλίκης γύρισε την μπάλα από δεξιά και με ωραίο πλασέ από το σημείο του πέναλτι ο Γιάννης Τσαμπάζης έκανε το 1-0.
Στο 83’ ωραία μπαλιά του τερματοφύλακα Ωραιόπουλου και ο Γιάννης Σίγγος υποδέχθηκε σωστά την μπάλα και με ωραίο σουτ από αριστερά στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0.
Διαιτητής: Θαμνίδης Χάρης /Αλβανίδης Χαράλαμπος – Δημόπουλος Κωνσταντίνος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Σάββας Παπαδόπουλος): Ωραιόπουλος, Πάππος (73’ Σέγκος), Σεβδίλης (58’ Στάικος), Μποσκουψίου, Χατζηκούρτης, Σταμπουλής Αθανάσιος, Σέγκος (58’ Σίγγος), Δράμπαλης, Τσαμπάζης (73’ Σταμπουλής Δημήτρης), Σταμπουλής Ηλίας (86’ Δερμεντζής), Μαλίκης.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Δερμεντζής, Καλαιδόπουλος, Τσιάρας, Κελεσίδης, Καρασαββίδης Χάρης (46’ Ρούτσης), Λυκίδης, Καλογριάς, Τανούσι (69’ Μαλλόσι), Παυλίδης (74’ Κριθαρίδης), Τσιμισκίδης
