Πρώτη προπόνηση μετά την καλοκαιρινή διακοπή για τους παίκτες της Δόξας σήμερα στις 6.30μμ στο γήπεδο της ομάδας και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη.
Ένα νέο πρωτάθλημα και μια νέα πρόκληση ξεκινάει από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας. Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά από την ημερομηνία έναρξης μέχρι και τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, στο στρατόπεδο των “μαυραετών” έχουν ήδη ετοιμάσει την επάνδρωση της ομάδας και ξεκινουν το χτίσιμο ενός νέου συνόλου στο οποίο ο στόχος είναι το αξιόμαχο και η ανταγωνιστικότητα. Και από εκεί και πέρα …ότι καλύτερο προκύψει !!!
Παρόντες θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν πλέον στο έμψυχο υλικό της ομάδας, παλιοί και νεοφερμένοι εκτός του Σάββα Κυριακίδη ο οποίος θα λείπει δικαιολογημένα.
Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν τρεις προσθήκες παικτών. Πιο συγκεκριμένα στις σχετικές ανακοινώσεις του συλλόγου αναφέρθηκαν οι:
Στέλιος Μπλιός
Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Γ.Σ. Δόξα Δράμας, ο 24χρονος αμυντικός Στέλιος Μπλιός (13/11/97) ανήκει πλέον στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας.Γιάννης Καζαντζίδης και Γιάννης Περσίδης
-Ο 27χρονος Γιάννης Καζαντζίδης (12/7/95) γεννήθηκε στην Καβάλα και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις της μεσαίας γραμμής καθώς και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε από την Καβάλα και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Νέστο Χρυσούπολης, Παλαιόχωρα, Αετό Ορφανού και Πανδραμαϊκό. Το Γενάρη επέστρεψε στην Καβάλα και σαν αρχηγός της ομάδας στήριξε την προσπάθεια στην σούπερ λίγκα 2.
-Ο 28χρονος Γιάννης Περσίδης (13/5/94) είναι μια ακόμη δραμινή παρουσία στη Δόξα. Γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας μας αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε φορώντας τη φανέλα των «μαυραετών» και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εορδαϊκό, Ξηροπόταμο, Καλλίφυτο, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα και ΑΕ Αμπελοκήπων.
