SportDrama
Νίκη και ευχάριστα τα πρώτα συμπεράσματα
ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ)
DOXA-IONIKOS_FILIKO_
Ευχάριστα ήταν τα πρώτα συμπεράσματα στο στρατόπεδο των «μαυραετών» μετά την χθεσινή αγωνιστική τους πρεμιέρα. Πρώτο φιλικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κουτσούφλιανης  με αντίπαλο τον ανανεωμένο Ιωνικό, και πέρα από την νίκη με 1-0, η Δόξα έδειξε ένα αρκετά καλό αγωνιστικό προφίλ. Φυσικά για συμπεράσματα ούτε λόγος, καθώς το παιχνίδι είχε απόλυτα αναγνωριστικό χαρακτήρα ως προς τις ατομικές δυνατότητες των παικτών, μέσα στο νέο σύνολο που ξεκίνησε να χτίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ωστόσο τα δύο διαφορετικά σχήματα που  χρησιμοποίησε ανά ημίχρονο άφησαν ορισμένα πολύ καλά στοιχεία. Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός και αυτός με αρκετά νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο εδώ είναι ακόμη πιο νωρίς για συμπεράσματα αφού η προετοιμασία της ομάδας της Νεάπολης ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.
undefined
Για την Δόξα τα θετικότερα προέρχονται από το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες στάθηκαν καλά αγωνιστικά. Το σχήμα του πρώτου ημιχρόνου είχε καλούς συνδυασμούς με εναλλαγές της μπάλας που ικανοποίησαν. Με εξαίρεση τους Μαρκόφσκι Γκοντζάλες και Μπαξεβανίδης που είναι οι γνωστές … σταθερές αξίες της Δόξας, όλοι οι υπόλοιποι ανήκουν στην νέα φουρνιά. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός Λεάντρο Καπέλ ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που χρησιμοποιήθηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δυστυχώς όμως ούτε και αυτός είχε την χαρά  -παρά την ανάλογη πρόθεση Γρηγορίου- να ολοκληρώσει το ενενηντάλεπτο καθώς ένα λεπτό πριν το τέλος είχε μια σύγκρουση με αντίπαλο από την οποία …αποκόμισε ένα μικρό σκίσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Εντυπωσιακός για το δυναμικό του παίξιμο ήταν και ο άλλος μαύρος ποδοσφαιριστής της Δόξας Κεϊτά. Σαν φουνταριστός μάρκαρε μπροστά με πολύ δυναμισμό που είχε σαν αποτέλεσμα κάποιους τραυματισμούς αντιπάλων και αρκετή γκρίνια από τον πάγκο του Ιωνικού. Στην συνέχεια για το δεύτερο ημίχρονο ο  Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε όλο το σχήμα κάνοντας και αρκετές εσωτερικές αλλαγές ώστε να κάνει τις δοκιμές που ήθελε. Κάτω από τα δοκάρια, Καραβελίδης, Τοπαλίδης και Σουλογάνης με την σειρά αυτή μοιράστηκαν την  διάρκεια του παιχνιδιού σε τρία τριαντάλεπτα.
DOXA-IONIKOS_FILIKO_1
Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 75’ όταν από αριστερά ο έμπειρος Γελαδάρης έβγαλε μια πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ιωνικού στον Ρούτση και αυτός με την σειρά του έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Παρών στο παιχνίδι ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος, ενώ και πάλι οι δραμινοί φίλαθλοι ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση καθώς περίπου τριάντα εκδρομείς, σε μια ένδειξη λατρείας προς την ομάδα, έδωσαν το βροντερό παρών τους στην πρώτη αγωνιστική δοκιμασία των «μαυραετών».
-Δεν αγωνίστηκαν για προλιπτικούς λόγους οι Χλωρός, Άγγος και Τσιμπλίδης.
-«Ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι μες χαρακτήρα προπόνησης. Συμπεράσματα δεν βγάζω ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Αυτό θα μπορεί να γίνει μετά τις 12 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα» δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του παιχνιδιού.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Καραβελίδης (30’ Τοπαλίδης, 60’ Σουλογάνης), Καρακώστας (46’ Πακάλτσης), Βέρτσος (46’ Τρελόπουλος), Μπαξεβανίδης (46’ Χατζηζήσης), Παπαδόπουλος (46’ Γελαδάρης), Μανουσαρίδης (46’ Λίμα),Καρλόπουλος (46’ Ρούτσης),Γκοντζάλες (46’ Μοσχάκης), Κάπελ, Μαρκόφσκι (46’ Κεϊτά, 65’ Κουπρόγλου), Κουπρόγλου (46’ Χατζηπαντελίδης, 70΄Μελισσόπουλος)
ΙΩΝΙΚΟΣ Παναγιωτόπουλος (Αδαμόπουλος) Ρουσάκης (Βλάχος), Πέτρου(Κουμπαρούνης, Δελήμπασης), Αρβανίτης, Κωσταντινίδης (Μανωλούδης),Λαμπλιανάκης (Χιονίδης), Σιστόν (Μακράκης) Τσιμικλής (Πολίτης), Σπυριδάκης (Ερρίκος), Πασάς, Γιόνδης (Χαλάς).
DOXA-IONIKOS_FILIKO_2
DOXA-IONIKOS_FILIKO_
DSC_0341
DSC_0343
DSC_0345DSC_0346DSC_0347DSC_0351DSC_0353DSC_0359DSC_0363DSC_0371DSC_0384DSC_0395DSC_0397DSC_0400DSC_0401DSC_0416DSC_0417DSC_0429DSC_0435
DSC_0350_N

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.