SportDrama
Γιορτή και δώρα από την ΠΑΕ
στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών

Στο πνεύμα των ημερών γιόρτασαν στην Δόξα, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους. Ο χώρος γνώριμος –το εστιατόριο «Ήδωνας» – όπου οι παίκτες της Δόξας γευματίζουν πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Εκεί λοιπόν μαζεύτηκαν όλα τα μέλη της «στενής» ποδοσφαιρικής οικογένειας της Δόξας με τιμώμενα πρόσωπα, όπως είναι φυσικό αυτές τις μέρες , τα παιδιά των ποδοσφαιριστών.

Και δεν ήταν ούτε το καλό φαί, αλλά ούτε το καλό κρασί που χάρισαν στους λιλιπούτειους «μαυραετούς» την μεγάλη χαρά, αλλά τα δώρα που τους μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στο πέρασμα του από την γιορτή, κάνοντας ανείπωτα την ευτυχία και το χαμόγελο στα προσωπάκια τους.

Και επειδή ήταν όλοι εκεί δεν μπορούσε να λείπει από μια εκδήλωση που αφορά την ομάδα σύμβολο της Δράμας, ο πρώτος πολίτης της πόλης-δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της πορείας των «μαυραετών» και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: « εσείς είστε αυτοί  που έχουν ανεβάσει τη Δόξα στη θέση που έχει τώρα, τόσο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όσο και στις καρδιές των φιλάθλων».

Στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός, Νίκος Τσιμπλίδης, ο οποίος, μαζί με τις ευχές του δήλωσε: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό μας έχουν δέσει ακόμη περισσότερο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την πραγματικά συγκινητική ανταπόκριση που έδειξε τις τελευταίες μέρες. Εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας, ενωμένοι σαν οικογένεια, συνεχίζουμε  την προσπάθεια που ξεκινήσαμε δίνοντας πάντα μέσα στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό».F11_0289geymadoxadramas4geymadoxadramas5

ΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.