SportDrama
Νέα παράταση στην αηδία και την αναμονή
Νέα αναβολή –«επ’ αόριστον»- στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με θέμα την συμπλήρωση του παζλ των 16 ομάδων στο πρωτάθλημα κι αυτό διότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που δεν επιτρέπουν την κάλυψη των κενών. Αυτό σημαίνει ότι στο στρατόπεδο των «μαυραετών» το μαρτύριο της αναμονής για την επισημοποίηση της ανόδου θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 18 που θα έχουμε την συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού.

Εκτός και αν θεωρηθεί αρκετή η απόφαση της Πέμπτης για την περίπτωση του Λεβαδειακού. Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή καλεί τα αρμόδια όργανα σε επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να προχωρήσει σε λύση του ζητήματος. Έτσι ανακοινώθηκε ότι το προγραμματισμένο, για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011, Δ.Σ. της Super League αναβάλλεται, δεδομένων των εκκρεμών (ακόμα) διαδικασιών ενώπιον διαφόρων Δικαιοδοτικών Οργάνων. 
Η Super League θα αποστείλει κατεπείγον έγγραφο αίτημα προς την ΕΠΟ, τις δικαιοδοτικές επιτροπές αυτής (Επιτροπή Εφέσεων, Διαιτητικό Δικαστήριο) και τα λοιπά αρμόδια όργανα (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ΕΠΟ, Πειθαρχική Επιτροπή Football League), όπως επισπεύσουν τις διαδικασίες ορισμού, συζήτησης και έκδοσης αποφάσεων επί των εκκρεμών ενώπιων τους δικών, προκειμένου η Super League να μπορέσει άμεσα να λάβει νομικά ασφαλείς αποφάσεις περί συμπλήρωσης του πίνακα των 16 ομάδων του Πρωταθλήματος.

Φιλικό στη Σκύδρα την Τετάρτη
Η ρουτίνα των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας θα «σπάσει» την Τετάρτη (10/10) για τη Δόξα Δράμας. Οι Δραμινοί θα ταξιδέψουν στη Σκύδρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αετό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30. Μία από τα ίδια στο προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας που και αυτή την εβδομάδα έγινε απογευματινό ώστε να «φτουρίσει» περισσότερο, το κυριακάτικο ρεπό με μοναδικό απόντα και πάλι τον άρη Σοϊλέδη που βρίσκεται στην εθνική των ελπίδων.

Ευχαριστήριο της ερασιτεχνικής
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Π. Ξανθόπουλο εξέδωσε η ερασιτεχνική Δόξα με αφορμή τη βοήθεια για την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του προπονητικού κέντρου της ομάδας: 
«Κε Αντιπεριφερειάρχη, το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ σάς ευχαριστεί για την παραχώρηση των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ώστε να διαμορφωθεί το βοηθητικό γήπεδο της ΔΟΞΑΣ. Η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα του συλλόγου αποτελεί επί πλέον δείγμα της ευαισθησίας σας και παράδειγμα τοπικού άρχοντα, ο οποίος έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας και της ιστορίας της ΔΟΞΑΣ. Σήμερα που το βοηθητικό γήπεδο της ομάδας μας είναι έτοιμο προς χρήση, μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σ’ αυτό χάρις και στη δική σας συμβολή, αισθανόμαστε ικανοποίηση για την συνεργασία μας, η οποία προσβλέπουμε να συνεχισθεί και στο μέλλον».

Σενάρια για επιπλέον διώξεις στη Β’ Εθνική!
Το πρωτάθλημα της Football League είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Ενώ οι υποθέσεις των υποβιβασμών της Παναχαϊκής και του Διαγόρα εκκρεμούν, ενώ δεν έχει ληφθεί ακόμα η απόφαση σε πρώτο βαθμό για Αγροτικό Αστέρα και Λεβαδειακό, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς είναι έτοιμοι να ασκήσουν νέες διώξεις σε ομάδες της κατηγορίας δυο εβδομάδες πριν την έναρξή της. Η Football League, λοιπόν, μοιάζει να ακολουθεί ολοταχώς τα χνάρια της Σούπερ Λίγκα και να γίνεται… μπάχαλο λόγω των εισαγγελικών διώξεων με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτώβρη. Οι Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης περιμένουν το πόρισμα της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, και το αντίστοιχο του τμήματος εκβιαστών και αφού το πάρουν στα χέρια τους, πιθανότατα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ασκήσουν νέες διώξεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ασκηθούν εφέσεις αυταπάγγελτα για ομάδες που έχουν αθωωθεί για την ώρα από την πειθαρχική επιτροπή. 

Απίστευτες βολές μεταξύ Κούγια και αθλητικού δικαστή!
Σε άγρια προσωπική κόντρα με τον Αλέξη Κούγια μετατράπηκε η παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ του αναπληρωτή προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Ευάγγελου Κατσή, που εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση για την Παναχαϊκή. Απίστευτος διάλογος και αδιανόητοι χαρακτηρισμοί, με τον Αλέξη Κούγια να αποχωρεί και τον κ. Κατσή να προαναγγέλλει την παραίτηση του!  Χωρίς σχόλια, διαβάστε τον απείρου κάλλους διάλογο Κατσή-Κούγια που εκτυλίχθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα»: 
Κατσής: Θέλω να ρωτήσω τον κ. Κούγια αν στα τέσσερα χρόνια που είμαι αναπληρωτής, έκανε ποτέ μια επώνυμη καταγγελία και δεν επιλήφθηκα. 
Κούγιας: Όχι. Τέσσερα χρόνια ακούσατε εσείς κάτι για στημένα παιχνίδια; Κάνατε ποτέ μια πειθαρχική δίωξη εκτός φύλλου αγώνος; Αυτεπάγγελτη, σαν την παράνομη που κάνατε στην Παναχαϊκή; 
Κατσής: Δεν έγινε ποτέ καταγγελία. Με εσάς είχα δύο επώνυμες καταγγελίες (σ.σ. μετά είπε για δημοσιεύματα και όχι καταγγελία). Δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Για πρώτη φορά γενικός αρχηγός αυτοκαταγγέλλεται και ομολογεί απόπειρα. Δεν υπάρχει προηγούμενο. 
Κούγιας: Θα σας πω εγώ άλλη μία. Για τη δωροδοκία στο Τρίκαλα-Λεβαδειακός, μόνο που κάνατε δίωξη μετά από έξι μήνες. Γιατί; Ντροπή σας για αυτά που κάνατε. Για την Παναχαϊκή γιατί λάβατε υπόψη παράνομο συνομιλία; 
Κατσής: Δεν έλαβα υπόψη τη συνομιλία. Το δημοσίευμα που αφορά τη συνομιλία έλαβα υπόψη. Δεν άκουσα κάποια κασέτα. Μόνο τα δημοσιεύματα. 
Κούγιας: Φυλακή πρέπει να πας. Παλιάνθρωποι. Στιγματίσατε τη ζωή μου. Στημένοι είστε. Δικάζει η κουμπάρα του Κομπότη και η ασκούμενη δικηγόρος του δικηγόρου του Κομπότη. Κατσής: Δεν ξέρω τίποτα για τις κουμπαριές που αναφέρεται ο κ. Κούγιας. 
Κούγιας: Σας έβαλαν εκεί τα λαμόγια και οι κακοποιοί. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Κατσής (αφού ενημερώνεται ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει έφεση υπέρ της Παναχαϊκής): Δικαίωμα του εισαγγελέα να ασκήσει έφεση. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Τον συμβουλεύτηκα αν θα πάρει όλες τις διώξεις για τα στημένα πάνω του. Μου είπε ότι όλες θα τις κάνει εκείνος. 
Κούγιας: Κάνε μου μια μήνυση γι’ αυτά που σου λέω ρε. 
Κατσής: Αυτά θα γίνουν στον καιρό τους. Είστε ψεύτης. 
Κούγιας: Πείτε δημοσίως ποιος σας πρότεινε για αθλητικό δικαστή. 
Κατσής: Ο Πέτρος Θεοδωρίδης με πρότεινε. Δεν έχω κάτι να κρύψω. 
Κούγιας: Ο Θεοδωρίδης ε; Αν υποβιβάσετε τον Λεβαδειακό σώζεται ή όχι ο Πανσερραϊκός; 
Κατσής: Η Λάρισα σώζεται. Τη Δόξα την αθώωσα και δεν ανεβαίνει ο Πανσερραϊκός. 
Κούγιας: Μέχρι να πεθάνω θα είμαστε στα δικαστήρια. 
Κατσής: Τον Λεβαδειακό εσείς προσπαθήσατε να τον αθωώσετε, όχι εγώ. Τα καλύτερα είπατε για τον κ. Κομπότη. Ξαφνικά ξεχάσατε αυτά που λέγατε παλιά για Λεβαδειακό και Αστέρα ότι ανέβαιναν σαν τρένο τις κατηγορίες. 
Κούγιας: Τα ίδια λέω πάντα. Υποχείρια αυτών που σας έβαλαν είστε. 
Κατσής: Δεν θέλω να σας χαρακτηρίσω. Δεν υπάρχει ούτε μία απόφαση μου που να αμφισβητήθηκε έστω και λίγο. 
Κούγιας: Πείτε μου γιατί γράψατε στο σκεπτικό σας ότι το τελευταίο παιχνίδι της Παναχαϊκής ήταν στα Χανιά ενώ ήταν εντός έδρας; 
Κατσής: Μπορεί να έκανα λάθος. Δωροδοκήσατε κύριε Κούγια. Ένας δωροδόκος είστε. 
Κούγιας: Επιτέλους βγήκες στην τηλεόραση και σε καταλάβαμε όλοι ποιος είσαι. 
Στο σημείο εκείνο ο κ. Κατσής κλείνει το τηλέφωνο. Δευτερόλεπτα αργότερα, ζητεί να παρέμβει τηλεφωνικά ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος. Το γεγονός αυτό προκαλεί την ξαφνική αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από το στούντιο, λέγοντας πως το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα φύγει νωρίτερα λόγω υποχρεώσεων. 
Όταν ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποχώρησε, ο Ευάγγελος Κατσής προέβη σε νέα παρέμβαση στην εκπομπή, όπου αυτή τη φορά προανήγγειλε την παραίτηση του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής της Football League. Παράλληλα, όμως, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν σαν εισαγγελέας, του είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του (κάτι που έχει κατήγγειλε πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας). 
«Σκέφτομαι πλέον να παραιτηθώ. Δεν έχω μάθει να είμαι ισόβιος πουθενά. Δεν έδωσα ποτέ αφορμή για σχόλια. Μου ασκήθηκε κάποτε πειθαρχική δίωξη γιατί έκαναν τη δουλειά μου και κατηγόρησα επώνυμους στη Θεσσαλονίκη. Αύριο θα βγάλω τις αποφάσεις και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω».

Νέο πακέτο διώξεων και αθώωση Παναχαϊκής από τον Ανδρέα Φάκο
Νέες πειθαρχικές διώξεις που θα αφορούν πέντε ομάδες (τέσσερις της Β’ και μία της Γ’ Εθνικής) θα ασκήσει την Τρίτη 11/10 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, προκαλώντας νέους τριγμούς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Παράλληλα, καταθέτει έφεση υπέρ της Παναχαϊκής, ζητώντας την ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης  «Βόμβες μεγατόνων» έριξε ο Ανδρέας Φάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προανήγγειλε νέες πειθαρχικές διώξεις το πρωί της Τρίτης σε πέντε ομάδες (τέσσερις της Β’ και μία της Γ’ Εθνικής) για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων! Παράλληλα, αποκάλυψε πως την Τρίτη θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για την Παναχαϊκή, ζητώντας την ακύρωση της για δύο συγκεκριμένους νομικούς λόγους! Επίσης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων, μίλησε για Ηρακλή, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και πολλά άλλα. 
Για την υπόθεση της Παναχαϊκής:
«Θα ασκήσω έφεση για την καταδικαστική απόφαση της Παναχαϊκής. Είναι πρωτάκουστο το ότι εκλήθη η ΠΑΕ από την πειθαρχική επιτροπή χωρίς να ασκήσω εγώ πειθαρχική δίωξη. Δεν δικαιούται η πειθαρχική επιτροπή να ενεργήσει από μόνης της. Υπάρχει απόλυτη ακυρότητα της απόφασης. Επίσης έγινε χρήση απαγορευμένου αποδεικτικού μέσου (σ.σ. υποκλαπείσα συνομιλία). Εδώ έχουμε πολλαπλή ακυρότητα. Δεν μπαίνω στην ουσία του σκεπτικού της απόφασης. Η απόφαση είναι άκυρη για τους νομικούς λόγους που σας ανέφερα». 
Για τα «μεγάλα ψάρια» που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων:
«Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές διώξεις σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Δεν πρέπει ποτέ να προτρέχουμε και να θέλουμε ντε και καλά αίμα και σάρκα στην αρένα, ούτε να γίνονται δίκες εξπρές, ούτε δίκες στο Γουδί όπως στο παρελθόν. Πιστεύω πως όταν το πνεύμα βρίσκεται σε έξαρση και δεν είναι καθαρό και τα συναισθήματα φλέγονται, τότε δεν βγάζεις ποτέ ασφαλή συμπεράσματα. Εμείς δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, αλλά χρειάζονται τεκμηριωμένα στοιχεία. Χρειάζονται επαρκείς αποχρώσεις ενδείξεις. Κάντε υπομονή και θα δούμε. Αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχουμε παράπονο μέχρι στιγμής. Έχουμε ξεκαθαρίσει περίπου 40 περιπτώσεις. Έχουμε βγάλει 30 κατηγορητήρια. Έχουμε βγάλει διατάξεις για επτά διαιτητές. Έχουμε αποφασίσει για Καλλιθέα και Παναιτωλικό ότι δεν εμπλέκονται και δεν συντρέχει λόγος να ασκήσουμε διώξεις». 
Για το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 του 2008:
«Δεν έχω πάρει ούτε ένα χαρτί γι’ αυτή την υπόθεση. Αν υπάρξει επώνυμη τεκμηριωμένη καταγγελία θα επιληφθώ. Για την αναφορά Μπιτσαξή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν γνωρίζω. Δεν μου έχει έρθει κανένα έγγραφο». 
Για Μαρινάκη και Ολυμπιακό:
«Έχω μελετήσει τις συνομιλίες δεκάδες φορές. Με τα στοιχεία που υπάρχουν, είναι απαραίτητο να αναμένουμε την ενεργοποίηση του μηχανισμού ανάκρισης για να δούμε το κατηγορητήριο. Πρέπει πρώτα να επιληφθεί ο ανακριτής. Όταν υπάρχει απλή συνέργεια, δεν είναι εύκολο να στηριχθεί κατηγορητήριο. Θα βγει μια απαλλακτική απόφαση και αν μετά προκύψουν νέα στοιχεία που θα ενισχύουν την κατηγορία, θα υπάρχει ήδη δεδικασμένο και δεν θα μπορούν να δικαστούν. Πρέπει να περιμένουμε». 
Για τη δικαστική συνδρομή που έχει ζητηθεί από οκτώ χώρες:
«Δεν έχουν έρθει στοιχεία. Γνωρίζω ότι ο ανακριτή, κ. Κασίμης, στο ταξίδι που έκανε προσπάθησε να επιταχύνει αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία. Σε εκείνες τις χώρες παίζονταν τα στοιχήματα. Ο ανακριτής ζήτησε επίσης άνοιγμα λογαριασμών και ήρθαν απαντήσεις από την Κύπρο. Τα έχω ζητήσει αυτά τα στοιχεία και τα περιμένω. Παράλληλα, από το ΣΔΟΕ πριν ένα μήνα μου είπαν ότι δυσκολεύονται να βρουν στοιχεία γιατί δεν έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και την προθυμία των τραπεζών. Να ξέρετε πάντως ότι δεν κινδυνεύουν τα αδικήματα με παραγραφή. Θα κατασταλάξουμε σύντομα». 
Για την πρόσφατη αποκάλυψη του Βασίλη Σαμπράκου ότι υπάρχουν επιπλέον 39.000 συνομιλίες, τις οποίες η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών αδυνατεί να απομαγνητοφωνήσει:
«Εκπλήσσομαι. Νόμιζα ότι δεν υπήρχε άλλο υλικό. Πρέπει να απομαγνητοφωνηθεί το συντομότερο δυνατό. Να βρουν προσωπικό και να το κάνουν. Δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε αλλιώς. Πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση». 
Για τον Ηρακλή και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ:
«Ήταν εξόφθαλμα εξωπραγματική η απόφαση του Διαιτητικού για τον Ηρακλή. Δεν μπορεί να λέει ότι υπάρχει τρίτος βαθμός και ότι υπάρχει αναίρεση απόφασης της επιτροπή εφέσεων. Είναι εκτός πραγματικότητας αυτή η απόφαση. Δεν έδωσα καμία γραμμή στο δικαστήριο. Έκανα μια νομική κρίση, δεν μπήκα στην ουσία. Έχω και το δικαίωμα και την υποχρέωση. Να ξέρετε ότι η ίδια ομάδα (σ.σ. Ηρακλής) μου έπλεξε το εγκώμιο όταν άσκησα πειθαρχική δίωξη στον Αστέρα Τρίπολης». 
Για τον Αστέρα Τρίπολης και τη συνομιλία Μπέου-Μπάκου που δεν ήταν στο κατηγορητήριο:
«Η συνομιλία του Δημήτρη Μπάκου με τον Μπέο έχει αξιοποιηθεί και έχει αξιολογηθεί με την απόφαση της πρωτοβάθμιας. Στο κατηγορητήριο βάζω τις συνομιλίες που θεμελιώνουν την πράξη. Δεν βάζω αυτές που αφορούν προπαρασκευαστικές πράξεις ή εκφράζουν προδιάθεση». 
Για τον ΟΦΗ και τις άλλες εφέσεις που θα ασκήσει:
«Ο ΟΦΗ να μην έχει παράπονο. Υπήρχαν τεκμηριωμένοι και σαφείς λόγοι που ασκήθηκε η έφεση. Μάλιστα, τώρα μπορεί να έχει δύο αθωωτικές αποφάσεις που θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αθωότητας του. Για τις άλλες αθωωτικές αποφάσεις θα γίνουν αύριο κάποιες εφέσεις, όπως θα γίνει και για την καταδικαστική της Παναχαϊκής». 
Για την υπόθεση των στημένων αγώνων γενικότερα:
«Τριάντα χρόνια σέρνεται αυτή η κατάσταση. Τα αρμόδια όργανα της πολιτείας δεν άγγιξαν ποτέ αυτό το χώρο. Καμία κυβέρνηση. Τα ξέραμε όλα όσα γίνονται και έκαναν όλοι τα στραβά μάτια. Μετά τις αναφορές της ΟΥΕΦΑ και την επέμβαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, έγινε ένα θετικό βήμα». 
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της εκπομπής αποκαλύφθηκε πως ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρα τον τέως πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, ώστε να συσχετιστούν οι συνομιλίες με τους ορισμούς διαιτητών που ο ίδιος έκανε. 
Στον ανακριτή οι “παίκτες” του Αγροτικός-Καβάλα!
Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι έξι από τους 16 παίκτες του στοιχήματος που είχαν ποντάρει σε τέσσερις ύποπτους αγώνες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Τα περισσότερα είχαν πονταριστεί στο Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα! Με τις κατηγορίες της κακουργηματικής απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα), οι έξι από τους 16 παίκτες του στοιχήματος που κατηγορούνται παραπέμφθηκαν στον ανακριτή όπου και θα απολογηθούν, όπως μετέδωσε τη Δευτέρα το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Οι υπόλοιποι δέκα θα δικαστούν με απευθείας κλήση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για απάτη. Όλοι τους είχαν ποντάρει σε τέσσερα παιχνίδια τα οποία είχαν χαρακτηριστεί από την UEFA ως ύποπτα. 
Το συνολικό ποσό που είχαν αποκομίσει είναι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ο αγώνας στον οποίο κυρίως είχαν ποντάρει ήταν ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Καβάλας τον Οκτώβρη του 2009. Το εν λόγω ματς έχει κριθεί τελεσίδικα ως χειραγωγημένο από την αθλητική δικαιοσύνη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.