Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30/6 στο ξενοδοχείο ”ΕΠΑΥΛΙΣ” η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δράμας.
1) Διαγράφεται το σωματείο Άρης Καλαμώνα λόγω αγωνιστικής απραξίας
2) Επαναδραστηριοποίηση του σωματείου ΠΑΟ Κεφαλαρίου
3) Επαναλειτουργία του σωματείου Άρης Αμπελακίων με ονομασία που θα ανακοινωθεί τις ερχόμενες ημέρες.
4) Στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ΔΕΝ θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμμετοχή ”μικρών” ποδοσφαιριστών
5) Το φετινό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας θα ξεκινήσει μετά τις 15/9 με πιθανότερη ημερομηνία το Σάββατο 20/9 !
6) Από το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι , ανέρχεται απευθείας ο πρωταθλητής στην Γ΄ Εθνική και ο 11ος θα παίξει μπαράζ (όπως και φέτος) με τον 3ο της Β΄ Κατηγορίας!
Οι δύο πρωταθλητές των ομίλων στην Β΄ΕΠΣ Δράμας ανέρχονται απευθείας , οι δευτεραθλητές θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και ο νικητής θα αγωνιστεί με τον 11ο της Α΄ Κατηγορίας!
Έτσι το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας θα διεξαχθεί με 13 ομάδες την επόμενη χρονιά (2026-27) ενώ την μεθεπόμενη (2027-28) με 12 ομάδες!
7) Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής , θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η έκδοση δελτίου από την ηλικία των 10 ετών!