Νέα πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 4-0 για τους Μαυραέτους του Κώστα Νεμπεγλέρα αυτή τη φορά επί του ΠΑΟΠ μέσα στη Νέα Αμισό στην αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων του δραμινού ποδοσφαίρου στη Γ’ εθνική.
Όπως μέσα στην Ελευθερούπολη πριν από μερικές μέρες έτσι και μέσα στην Νέα Αμισό οι Μαυραετοί πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση αφήνοντας ικανοποιημένους τους φιλάθλους τους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Η ομάδα έδειξε ότι πατάει καλά και στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας της παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.
Ξεκινώντας με το ίδιο ακριβώς σχήμα που ξεκίνησε μέσα στην Ελευθερούπολη ο Νεμπεγλέρας είδε τόσο τους βασικούς όσο και τους αναπληρωματικούς να αποκρίνονται στο πλάνο της ομάδας.
Αμυντικά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, το κέντρο λειτούργησε ικανοποιητικά ενώ μπροστά η ομάδα έδειξε ότι έχει λύσεις στο θέμα του γκολ, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο αν και ανέτοιμο ακόμη, να ξεδιπλώνει την εκτελεστική του δεινότητα.
Επίσης πέρα από την συνολική καλή εικόνα της ομάδας, αξιοσημείωτη είναι η παρουσία των “μικρών” που συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την αγωνιστική εικόνα τους.
-Από την πλευρά του ο ΠΑΟΠ επιβεβαίωσε τα προβλήματα που παρουσιάζει η αγωνιστική εικόνα του λόγω τόσο της μεγάλης ανανέωσης που έχει γίνει στο ρόστερ όσο και στα κενά που έχει η ομάδα και πρέπει να καλύψουν οι διοικούντες με μεταγραφικές ενισχύσεις.
Σίγουρα οι παίκτες του διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία ωστόσο είναι φανερό ότι η ομάδα θέλει γέμισμα και πολύ δουλειά, γεγονός που κάνει ακόμη πιο σημαντικό το έργο του Σπύρου Φιλίππου ο οποίος φυσικά έχει μπροστά τα χρονικά περιθώρια να δέσει το ρόστερ και τη γενική εικόνα της ομάδας.
Δεν είναι μακρινή η προοπτική της δημιουργίας ενός αξιόμαχου συνόλου μέσα από δουλειά και μεταγραφική ενίσχυση.
Τα γκολ:
8′ σέντρα από δεξιά του Γιαματζίδη, στο δεύτερο δοκάρι ο Ελευθεριάδης με διαγώνια κεφαλιά ανοίγει το σκορ.
52′ ωραίος συνδυασμός του Κατσαμάγκα με τον Αντωνιάδη, πλασέ του δεύτερου που σταματάει επάνω στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και στην επαναφορά της η μπάλα στρώνεται στον Βασίλη Παπαδόπουλου που τη στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-2.
74′ βαθιά μπαλιά του Δημόπουλου βγάζει τετ α τετ τον Βασίλη Παπαδόπουλο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο επιθετικός της Δόξας πετυχαίνει το 3-0 και τα δεύτερο προσωπικό τέρμα.
84′ κάθετη μπαλιά από τον Μπλιό, βγάζει το Γιαννακίδη απέναντι στον Παπαδόπουλο και ο νεαρός επιθετικός της Δόξας μέσα από την αντίπαλη περιοχή με σουτ πετυχαίνει το τελικό 0-4.
ΠΑΟΠ Νέας Αμισού (Σπύρος Φιλίππου): Παπαδόπουλος Τάσιος Γκαμότσος Χατζηαθανασιάδης Σουμπάκης Δημητριάδης Σίγγος Δράμπαλης Κιουτσούκης Κουρτογλου Ιορδανίδης
ΠΑΓΚΟΣ: Τσαγκαλίδης Κερεμίδης Σουβλέρης Τόλιος Χατζόπουλος Κοφαντίδης Μπουντάκης Μπαμπλουανί Γεωργιάδης Μ. Παπαχριστοδούλου.
Δόξα Δράμας (Κώστας Νεμπεγλέρας):Μένκα Γιαματζίδης Τσεμαλίδης Βαϊλεζούδης Μπιμπισίδης Παπαϊωάννου Περσίδης Αντωνιάδης Μπάμπουρας Ελευθεριάδης Κατσαμάγκας
ΠΑΓΚΟΣ: Μπλιός Δημόπουλος Γιαννακίδης Μπαλικτσής Αποστολακάκης Κυριακίδης Ζάντζας Παπαδόπουλος Ευθυμίου.
