Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι μια έννοια που στην παρούσα χρονική περίοδο φαντάζει να απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.
Ωστόσο κάποια βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση άρχισαν να γίνονται έστω και κάπως δειλά.
Είναι δεδομένη η ανάγκη για απομάκρυνση από όλη αυτή την τόσο δυσάρεστη κατάσταση που βιώνουμε και κατά περίπτωση άρχισε να πραγματοποιείται.
Πέρα από την πρόταση που δημοσιοποίησε χθες η ΠΑΕ Δόξα, ακολούθησε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Χατζηελευθερίου μαζί με τον αντιπρόεδρο Νίκο Πίτσογλου συναντήθηκαν με τους Ορέστη Μένκα, Χρήστο Κουκόλη, Θανάση Πινδώνη και Αλέξη Κόντο για μια ενημέρωση κατά βάση θεσμική, όπου οι εκπρόσωποι των παικτών είχαν μια ουσιαστική ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που υπάρχουν στην επικαιρότητα της ομάδας.
Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν για όλο τον κόσμο και φυσικά και για τις δύο πλευρές, διοικούντες και ποδοσφαιριστές, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το καλό κλίμα που υπάρχει στην Δόξα.
Το συμπέρασμα που θα ήταν και η πιο φυσιολογική κατάληξη μιας τέτοιας συνάντησης είναι ότι «αναμένουμε τις εξελίξεις και κινούμαστε ανάλογα».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ